stylist, personal shopper, maria jons
StudioVintage_logo_blackWOcircles

EN DRÖM OM MODE, FÄRG OCH DESIGN

Efter att ha jobbat i 12 år inom IT-branschen bestämde jag mig för att uppfylla mina drömmar. År 2009 sa jag upp mig och släppte mitt fasta och bekväma jobb för att satsa på min stora passion. Intresset för kläder föddes redan när jag som liten sydde kläder till mina dockor, med hjälp av min faster som var sömmerska. Jag drömde om att få arbeta heltid med mode, färg och design.

Varför Vintage?

Jag har alltid varit fascinerad av väldesignade och skräddade vackra plagg.  Inte många har möjlighet att köpa en ny haute coutureklänning, få får uppleva tyngden i tyget, de små handsydda detaljerna, det klädsamma snittet. Genom Vintage öppnas möjligheter för alla att få tillgång till helt unika plagg. Nästa gång du går på fest kan du göra det i en Dior-blåsa. Och jag lovar dig – du blir helt ensam om att ha just den klänningen på dig. Du kan dessutom bli nästa kapitel i klädesplaggets historia.

 

Många av mina utvalda Vintage-plagg har en fascinerande historia. Jag vet varifrån plagget kommer, vem som skapat det och vem som burit det. Plaggen har en själ, en historia – bara det är ju helt fascinerande.

 

Min butik erbjuder inte bara exklusiva Vintage-plagg, utan även ungt, svenskt mode. Jag tror på riktigt bra design, oavsett om den är ny eller gammal.

 

Hoppas att även du hittar hit! Välkommen!