stylist, personal shopper, maria jons
StudioVintage_logo_blackWOcircles

Sälj din kläder på kommission hos Studio Vintage

1.    Kläderna lämnas in i vår butik, inlämning sker Mån-Fre 11-18. När vi är upptagna med kunder i butiken lämnas kläderna in mot kvitto och betalningsförslag lämnas i efterhand.

2.    Studio Vintage går igenom alla varor och förslag ges på vad du som kund får betalt för varje plagg vid eventuell försäljning.

3.    Efter godkänt från dig som kund så prissätter vi varan och behåller den till försäljning i butiken i 60 dagar. All försäljning hos Studio Vintage sker enligt Skatteverkets regler för vinstmarginalbeskattning (VMB)

4.    Efter 60 dagar från inlämningsdatumet hör du som kund av dig till oss via e-post (info@studiovintage.se) för att följa upp försäljningen av dina produkter.

5.    Utbetalningar: Sker den 15 och 30 varje månad efter avstämning till angivet bankkonto och kan ta upp till 3 bankdagar innan den är kunden till handa.
Kontanta utbetalningar i butiken gäller enbart upp till 300kr.

6.    Returer: Efter överenskommelse med dig som kund så bestäms det hur vidare varorna kan behållas ytterligare tid i butiken eller om de ska returneras.
(Vid retur av flertal plagg ber vi er vänligen avtala en tid för upphämtningen av plaggen)
Om produkterna inte hämtas upp inom själig tid efter avstämning och du som kund är okontaktbar så tillfaller de Studio Vintage AB.

7.    REA: Vi reserverar oss rätten att utföra prissänkningar upp till 30% i samband med typiska REA-perioder. Säg till vid inlämningen om Du INTE accepterar att dina varor rabatteras.

8.    Du som kund är ansvarig för att alla varor som du lämnar in till oss på Studio Vintage är äkta och inte strider mot lagar gällande varumärkesintrång eller piratkopiering och du blir då återbetalningsskyldig till Studio Vintage AB för eventuellt sålda varor.

9.    Stölder: Studio Vintage tar väl hand om Dina varor. Vi har larmbrickor/etiketter samt kameraövervakning till vår hjälp i butiken men om en stöld inträffar trots detta så görs en polisanmälan och den avtalade utbetalningssumman till dig som kund utgår.

OBS Studio Vintage ansvarar inte för originalförpackningar såsom skokartonger, galgar, kläddpåsar eller eventuella märken som kan bli på plagg/accessoarer efter larmbrickor och etiketter.

För att vi enklast ska kunna hjälpa dig med ditt ärende så är det viktigt att du alltid har ditt kundnummer eller kvitto nära till hands när du kontaktar oss.